Informizely customer feedback surveys

vacature

Servicedesk Planner

Wil jij een veelzijdige baan waarin menselijk contact centraal staat en je samenwerkt met verschillende partijen?

DBA.nl onderhoudt de databases van ruim honderd klanten uit allerlei verschillende branches. Door samen te werken met onze klanten streven wij naar een perfecte uitvoering. Zo blijven wij ons onderscheiden qua dienstverlening en kwaliteit.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste planner om de werkzaamheden te coördineren. In deze verantwoordelijke rol sta je bij DBA.nl midden in de business en ben je op verschillende manieren betrokken bij de dagelijkse processen.

Situatieschets

De IT-wereld is continu in ontwikkeling. Daarmee verandert ook wat er van DBA.nl wordt verwacht. De servicedesk zorgt er voor dat de overeengekomen werkzaamheden worden uitgevoerd door deze in overeenstemming met klanten af te stemmen en in te plannen.

Naast klanten, nemen ook leveranciers regelmatig contact met ons op. Steeds vaker speelt DBA.nl een controlerende rol wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd door derde partijen. Dit vraagt van onze planning telkens creatievere oplossingen om de verschillende belangen samen te brengen.

Zelf zal je niet worden ingeroosterd buiten kantoortijden. Echter, het maken van de planning voor de stand-by dienst valt wel binnen het takenpakket van de planner.

Binnen het team servicedesk gaan we op een informele manier met elkaar om en door de korte lijnen binnen deze kleine organisatie kan er op een no-nonsense manier worden samengewerkt. Veelal lukt het om onze verschillende invalshoeken te combineren om tot all-round oplossingen te komen.

Jouw werkdag

Aan het begin van iedere werkdag zal er een controle worden uitgevoerd op de calamiteiten die zich tijdens de stand-by dienst hebben voorgedaan. Mogelijk zal namelijk met prioriteit opvolging moeten worden gegeven aan deze storingen.

DBA.nl maakt gebruik van haar eigen monitoringtool. Gedurende de dag zal dit een belangrijk kanaal van binnenkomende meldingen zijn. Het bepalen van de urgentie van deze meldingen en de daarbij horende acties kan op ieder moment van je gevraagd worden.

Andere kanalen die wij met onze klanten onderhouden zijn Topdesk, telefoon en mail. Moderne organisaties vallen volledig stil wanneer hun IT-systemen niet functioneren. DBA.nl zorgt ervoor dat de overlast van storingen in de databases zo gering mogelijk is. Wanneer een storing zich voordoet, zal de servicedesk als eerste aanspreekpunt de opvolging van de storing initiëren door de collega met de juiste kennis in contact te brengen met de klant.

Tegelijkertijd zullen collega’s met allerhande vragen bij je terecht komen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over ingeplande werkzaamheden of verlofaanvragen maar ook voor beraad over de manier waarop een probleem moet worden aangevlogen.

Wanneer je op ons kantoor in Nieuwegein werkt, kan je gebruik maken van de sportruimte, de pooltafel of één van de flipperkasten. In de pauzes nodigt de groene omgeving uit om een wandeling te maken in de omgeving.

Dit ben jij

Jij hebt tot drie jaar ervaring op een servicedesk of je hebt jouw ervaring opgedaan in een vergelijkbare omgeving. In complexe situaties houdt jij het hoofd koel en blijf je nauwkeurig werken. Je bent van nature communicatief sterk en werkt makkelijk samen. Je houdt van directe resultaten van oplossingsgericht werken en durft te kiezen.

Dit zijn wij

DBA.nl is gespecialiseerd in het databasebeheer van Microsoft SQL en Oracle omgevingen. Onze toegewijde DBA’s zijn 24/7 beschikbaar om de bereikbaarheid van de klantomgevingen te waarborgen. De servicedesk vormt een essentiële schakel in het dagelijks functioneren van het bedrijf. Afstemming met de klant, het bepalen van prioriteiten en het aansturen van onze DBA’s vormen de kern van de werkzaamheden.

  • Een gevarieerde baan in een afwisselende werkomgeving voor 40 uur per week
  • Een goed salaris. (€2500 – €4000 bruto per maand op fulltime basis en afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • Een persoonlijk opleidingsplan met de mogelijkheid om trainingen te volgen en certificeringen te behalen.
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
Wat vragen wij?
  • Je hebt ervaring in het werken op een servicedesk
  • Je bent iemand die het hoofd koel houdt in een dynamische werkomgeving
  • Je voelt klanten uitstekend aan en weet hun belangen goed te wegen
  • Kennis, ervaring en affiniteit met ICT en specifiek met database beheer is een pré
  • Je bent communicatief, gedreven, resultaat- en klantgericht
  • Je vindt het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor tevreden klanten
  • Je bent in staat om prioriteiten te stellen en hoofd- van bijzaken te onderscheiden
  • Je voelt je beter thuis in een klein bedrijf dan bij een multinational
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Kennis van informatiebeveiliging en privacy-wetgeving
Wat bieden wij?

Maakt dit je enthousiast?

Wil je morgen beginnen? Kortom, ben jij dit? Solliciteer dan direct of neem contact op met Sascha Klammer! Mail hr@dba.nl! Of volg ons op Linkedin.

Cultuur

Hoe interessant is deze Servicedesk planner vacature?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely